Oats&Whey - 1000 g

Oats&Whey - 1000 g


OstroVit

Cena:

 

2.100,00 RSD

OstroVit Oats & Whey je proizvod u prahu koji predstavlja kombinaciju ovsenog proteina i proteina surutke. Ovaj proizvod može da bude idealna zamena za doručak ili užina, koja će vam obezbediti potrebnu energiju i sitost, i koja će sprečiti napade gladi.

Samo dodajte mleko ili vodu i dobili ste hranljiv obrok. Visok sadržaj proteina obezbeđuje sve neophodne aminokiseline, a one i proteini doprinose rastu mišićne mase i pomažu u njenom održavanju. Savršeno dopunjuje vašu svakodnevnu ishranu i zdrav način života. OstroVit Oats & Whey obezbeđuje:

- visok sadržaj proteina surutke i ugljenih hidrata
- izbor između tri izvanredna ukusa (čokolada, vanila, jagoda)
- odlična zamena za obrok u obliku šejka (može se lako pripremiti u bilo kojim uslovima)
- pruža energiju i vitalnost tokom dana (može se konzumirati u bilo koje doba dana)
- obezbeđuje unos oko 35% proteina na 100 g
- zdrava užina idealna kao obrok pre i posle treninga

Ovsena kaša je sinonim za zdrav jutarnji obrok. OstroVit Oats & Whey kombinuje ovsena vlakna sa proteinima iz surutke. Zahvaljujući visokom sadržaju betaglukana, ovsena vlakna efikasno snižavaju nivo holesterola i takođe podržavaju probavni sistem. Vlakna efikasno apsorbuju vodu, zahvaljujući čemu povećavaju svoj volumen. Na ovaj način postižu da se osećate sitim. Zahvaljujući tome, retko osećate glad, jedete manje i u stvari mršavite. Ovakva kombinacija vlakana i proteina obezbeđuje brz i potpun obrok. Samo pripremite proizvod prema uputstvu i uživajte u ovom ukusnom šejku. Ovaj proizvod može da se priprema i sa vodom i sa mlekom ali i sokom ili jogurtom. Možete ga koristiti i u koktelima ili kašama. Svaka porcija sadrži 21 g proteina surutke, koji doprinosi rastu mišićne mase, a istovremeno inhibira nepoželjne kataboličke procese.

Doziranje i način upotrebe

Rastvoriti jednu dozu proizvoda (60 g=4 merice) u 200 ml vode ili niskomasnog mleka i izmešati u šejkeru.