Enzyme and Fibre- 120 kapsula

Enzyme and Fibre - 120 kapsula


Nutriversum

Cena:

 

1.890,00 RSD

Kompleks bogat dijetetskim vlaknima i digestivnim enzimima

Neredovna i nepravilna ishrana i stresan način života mogu da prouzrokuju probleme sa digestivnim sistemom.

Idealan za borbu sa ovim problemima je kompleks Nutriversum Enzyme and Fibre koji sadrži velike koncentracije digestivnih enzima (1080 qg/dnevna doza) koji se sastoje od kombinacije tri enzima neophodnih za pravilno varenje i zdravu funkciju digestivnog trakta – papain (Carica papaya), bromelain (Ananas comosus) i laktaza (Aspergillus Sp.).

Bromelain i papain, ne samo što imaju izvanredan pozitivan efekat na varenje uopšte, predstavljaju i dobitnu kombinaciju za maksimalno iskorišćenje aminokiselina iz proteina, kako iz hrane, tako i iz proteinskih suplemenata.

Naš organizam može sam da prizvede izvesne količine laktaze, ali samo dok konzumiramo majčino mleko. Nakon toga stvaranje ovog enzima uglavnom prestaje. Nakon unošenja ovog enzima, olakšano je varenje hrane koja sadrži mleko ili laktozu i negativni i neprijatni efekti od mlečnih proizvoda bi trebalo da se smanje ili nestanu.

U kombinaciji sa digestivnim enzimima sa nalaze i dijetetska vlakna iz zobi, pšenice, jabuke, bambusa i narandže, koja omogućavaju zdravu digestiju bez smetnji i neprijatnosti.

Nutriversum Enzyme and Fibre obezbeđuje

- 1080 qg kompleksa digestivnih enzima
- tri vrste digestivnih enzima – papain, bromelain i laktazu
- pet vrsta visokokvalitetnih dijetetskih vlakana (zob, pšenica, jabuka, bambus i narandža)

Nutriversum Enzyme and Fibre se može preporučiti

- u cilju maksimalnog iskorišćenja aminokiselina iz hrane
- kod problema sa varenjem proizvoda koji sadrže laktozu i uopšte mlečnih proizvoda
- kod osetljivih osoba koje svakodnevno imaju blage smetnje sa varenjem
- kod osoba koje žele u svoju svakodnevnu ishranu da uključe povećane količine vlaknaste hrane
- svima koji žele da olakšaju varenje i pomognu svom digestivnom sistemu
- kod osoba koje drže dijetu za gubitak telesne mase kako bi ubrzale metabolizam materija i podstakle redovno pražnjenje creva

Preporučeno doziranje i način upotrebe

Konzumirati 2 puta po 2 kapsule pre dva najobilnija obroka u toku dana ili 2 kapsule bilo kada kad se konzumira hrana koja sadrži laktozu. Isto tako, može se uzeti i 2 kapsule pre konzumacije proteinskih šejkova i uopšte suplemenata koji sadrže proteine, radi njihove bolje apsorpcije i iskoristljivosti.