ProStar 100% Whey Protein- 2390 g

ProStar 100% Whey Protein - 2390 g


Ultimate Nutrition

Cena:

 

10.500,00 RSD

Ultimate Nutrition 100% Prostar Whey se sastoji najvećim delom od izolata i malim procentom koncentrata, sa 83,3% proteina spada u najviši rang whey proteina! Osim toga, Prostar sadrži hidrolizovane peptide u zaista osetnoj, a ne samo u simboličnoj količini! Vaši mišići i telo će vam biti zahvalni kad im ova ultra-brza infuzija aminokiselina bude isporučena u rekordno kratkom roku, čime će se oporavak i superkompenzacija nakon vaših napornih treninga podići na potpuno novi nivo! Trajanje i intenzitet vežbanja važni su faktori u određivanju koje će od hranljivih sastojaka telo da sagori dobije da energiju. Režim vežbanja koji se sastoji od dugog do umerenog intenziteta trajanja zahteva velike količine goriva - često veće nego što mogu da obezbede rezerve ugljenih hidrata i masti u telu. Stoga telo počinje da koristi strukturne i funkcionalne proteine tokom dugotrajne aerobne vežbe. Dok naprimer kratkotrajno vežbanje visokog intenziteta uglavnom koristi glukozu koja štedi rezerve proteina u telu.

Da bi zadovoljili potrebe sportista istraživači Ultimate Nutritiona su razvili formulu Prostar 100% Whey sa potpunim spektrom od 20 aminokiselina koje nase telo koristi!

Prostar 100% Whey se dobija procesom niskotemperaturnih mikro i ultra filtracija da bi se osigurao najviši kvalitet proizvoda, bez gubitka važnih frakcija kao sto su Beta Lactoglobulin, Alfa Lactalbumin, Glycomacropteptide, Imunoglobini, Proteose Peptones, Serum Albumin, Lactoferrin i Lactoperoxidasa.

Ultimate 100% Prostar Whey je napravljen za sve, od onih koji samo dopunjavaju svoju ishranu kvalitetnim proetinima, do profesionalnih sportista! Takodje poboljšava funkciju imunog sistema i vase zdravlje!

Kako se konzumira 100% Prostar Whey?

Može se konzumirati na razne načine. Bilo sa vodom ili niskomasnim mlekom u toku dana. Najpotrebniji vam je neposredno nakon treninga, ali ga mozete piti i nekoliko puta dnevno kako bi vase telo konstantno imalo priliv svih potrebnih aminokiselina!

Vaši intenzivni treninzi i vaš napredak zaslužuju da budu podržani samo najboljim blendom komponenata i zato je Prostar Whey iz Ultimate Platinum serije vaš pravi izbor!