Lipo 6 Black Maximim Potency- 120 kapsula
Rasprodato

Lipo 6 Black Maximim Potency - 120 kapsula


Nutrex

Cena:

 

4.600,00 RSD

Nutrex Lipo 6 je jak i izuzetno popularan suplement za topljenje masnog tkiva koji se zasniva na najsavremenijem transportnom sistemu (tečnosti), daje maksimalan učinak, apsorbciju i dejstvo. Ova metoda brzodelujućih komponenti za gubitak masnog tkiva svrstava Nutrexov LIPO 6 među najbolje proizvode za mršavljenje.

Nutrex Lipo 6 predstavlja pomoć u postizanju rezultata sa ciljem gubitka masnoće, definicije i snage.

Glavne karakteristike

- brz gubitak masnog tkiva
- zdrav način mršavljenja
- pruža osećaj sitosti
- poveća energiju
- brži metabolizam
- ekstremno brzo delovanje

Osim povećanja termogeneze, koja ima za posledicu gubitak masnog tkiva, pomaže u kontroli apetita i pruža osećaj sitosti. Sagorevanjem masti dobija se i dodatna energija. Pored smanjivanja masnog tkiva, Lipo 6 utiče i na mišićnu definiciju.

Preporučena doza i način upotrebe

Odrasli - 3 kapsule dnevno, najmanje 1 sat pre obroka.
Ne uzimati uz jelo. Ne uzimati najmanje 6 sati pre spavanja.

Upozorenje: proizvod se ne preporučuje trudnicama i dojiljama, osobama sa srčanim smetnjama i visokim krvnim pritiskom. Za vreme korišćenja preparata, ne smeju se uzimati drugi napici i hrana koja sadrži kofein. Veće količine kofeina mogu izazvati nervozu, nesanicu i tahikardije. Ukoliko se pojavi neki od ovih simptoma, prekinuti sa uzimanjem preparata i obratiti se lekaru. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti.

L-tirozin izaziva kontraindikacije kod osoba koje uzimaju neselektivne inhibitore monoaminoksidaze (MAO). Trudnice i dojilje bi trebalo da izbegavaju suplementaciju L-tirozinom. Osobe sa hipertenzijom bi trebalo da budu oprezne pri upotrebi L-tirozina.