Pea Protein Vege- 700 g
AKCIJA -15%

Pea Protein Vege (Izolat proteina graška) - 700 g


OstroVit

Cena:

2.100,00 RSD

1.790,00 RSD

Ovaj proizvod je namenjen osobama koje imaju potrebu za povećanim unosom proteina intolerantnim na laktozu i mlečne proteine, vegetarijancima i veganima, kao i svima koji žele da povećaju unos proteina biljnog porekla u svakodnevnoj ishrani. Ovaj proteinski proizvod je odličan izbor za svakoga ko se bavi sportom, rekreativno ili profesionalno, ko želi da poveća mišićnu masu, i ko ima poseban režim ishrane (dijete za smanjenje ili povećanje mase).

Preporučena doza obezbeđuje 30 g proteina sa smanjenim sadržajem ugljenih hidrata i masnoća i predstavlja idealno rešenje za one koji iz bilo kojeg razloga ne mogu da konzumiraju protine surutke ili uopšte proteine životinjskog porekla.

Proteini omogućavanju pravilan rast, razvoj i održavanje ne samo mišićne mase, nego i koštane strukture (potvrđuje European Food Safety Agency (EFSA) i European Commission (EC)).

Ostrovit Pea Protein predstavlja:

- 100% biljni proteinski izvor
- visok sadržaj izolata proteina iz graška (30 g)
- ne sadrži laktozu
- ne sadrži surutku
- veganska formula
- visok sadržaj biljnih vlakana

Preporučeno doziranje i način upotrebe

Rastvoriti jednu porciju proizvoda (30 g, 2 merice) u 300-350 ml vode i izmešati u šejkeru. Konzumirati jednu porciju dnevno, posle treninga.